FOR FINANS

Vi tilbyr tilpassede løsninger for å ivareta ulike behov finansforetak møter fra både egne krav og investorers forventninger. Gjennom å skreddersy brukervennlige systemer, letter vi på arbeidsmengden samtidig som vi tilfredsstiller compliance-betingelser. Vi sørger for at våre tjenester er sømløst integrert og tilgjengelig for de som har behov for innsyn.

FOR INVESTOR

Alle investorer og aksjonærer som eier verdipapirer registrert i våre løsninger har vederlagsfri tilgang til sin beholdningsoversikt, endringsmeldinger og årsrapporter. En innlogging med Aksjeservice sikrer tilgang til de fleste prosjektfinansinvesteringer i Norge.

FOR SELSKAP

Vi gjør det mulig for enkeltselskaper å ha gode investortjenester uten å være knyttet opp mot eksterne forvaltere eller andre som spesialiserer seg på dette. Med Aksjeservice er selskapet og aksjonærene sikret korrekt skatterapportering av bevegelse i aksjene til ligningsmyndighetene.

Over 1.500 selskap registrert
- innen de fleste bransjer

Vi har kunder fra hele Norge, Sverige og Danmark.

Alltid tilgjengelig

Med våre løsninger har man alltid tilgang til sine data når man selv ønsker uansett hvilken plattform som benyttes.

God informasjon

Vi legger vekt på at data som presenteres er lettfattet og dekker de behov ulike brukergrupper har.

dashboard

Dokumentasjon

Som investor finner du den nødvendige dokumentasjonen for dine investeringer på en oversiktlig måte. For selskap er det enklere enn noen gang å danne grunnlaget for denne informasjonen.

Tilpasninger

Skulle de behovene man har mot formodning ikke være dekket, tilbyr vi skreddersøm etter ønske. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Om Aksjeservice

VÅR HISTORIE

Det hele startet med utfordringer knyttet til innsendelse av aksjonærregisteroppgaver og manglende likviditet i annenhåndsmarkedet for unoterte aksjer. Dette ville gründerne bak selskapet gjøre noe med, og Aksjeservice ble startet i 2006. Vi har holdt oss til disse hovedområdene siden den gang og betjener i dag over 1.500 norske og skandinaviske selskap som tilsammen utgjør over hundre tusen aksjonærer. Vi muliggjør annenhåndsmarkedet for flere store finanshus og tilbyr skreddersydde løsninger knyttet til alle oppgaver rundt dette.

VÅR VISJON

Vår visjon er å tilby markedets beste løsninger knyttet til aksjonæradministrasjon slik at både forvaltere, selskap og aksjonærer / investorer skal ha tilgang til korrekte data på en lettfattet måte. Godt datagrunnlag sikrer korrekt skatterapportering og en enklere hverdag for alle parter.

TEKNOLOGI

For å muliggjøre vår visjon er vi avhengig av den beste teknologien og de beste systemene. Derfor er alle løsninger levert av Aksjeservice utviklet av selskapet selv og vi har spisskompetanse på både fag og systemutvikling innen finans.

Ledige stillingerAksjeservice er alltid på jakt etter dyktige mennesker som kan være med å gjøre våre løsninger enda bedre – og våre kunder enda mer fornøyd. Har du egenskaper som du mener vi burde kjenne til, eller et brennende ønske om å jobbe med kunder innen de beste finanshusene i landet? Da kan du benytte kontaktskjema under og sende en åpen søknad.

- Aksjeservice søker systemutvikler - Trykk på linken og leser mer om stillingsannonsen på Finn.no

Kontakt oss

Aksjeservice AS
Billingstadsletta 13
1396 Billingstad
Telefon: 66 77 37 30
KONTAKT OSS
For å avtale en gjennomgang med en av våre dyktige konsulenter, fyll inn skjema til høyre.


Følg oss i sosiale medier